Cultuurdag organiseren

Wilt u een Cultuurdag of CKV dag organiseren en zoekt u workshops om deze dag invulling te geven? Dan bent u hier op het juiste adres. Tijdens de Cultuurdag of CKV dag maken de leerlingen kennis met diverse workshops op verschillende gebieden zoals Muziek: Bodypercussion, Beatboxen en Singer songwriter. Creatief: Maskers maken. Dans: Locking, Streetdance en Boomwhackers. Theater: Acrobatiek. Het is ook mogelijk een van onze projecten in te plannen op uw Cultuurdag of CKV dag zoals Lipdub maken, Hip Hop project en Circus project. Het leukste is de leerlingen zelf een keuze voor een workshop te laten maken. Alle workshops kunnen worden afgesloten met een voorstelling of een tentoonstelling. Alle workshops worden gegeven door professionele docenten met passie voor hun vakgebied.
Mocht u een thema binnen de school hebben is het mogelijk deze tijdens de Cultuurdag terug te laten komen.

Cultuurdag moet vooral leuk zijn

De Cultuurdag moet vooral een leuke dag voor de leerlingen worden waarin ze kennis maken met nieuwe activiteiten waar ze hun talenten kunnen ontdekken. Het mooie van een samenwerking met Kunstgras Events is dat u er weinig aan hoeft te organiseren.

Betalen met de CJP Cultuurkaart

Wilt u betalen met CJP / Cultuurkaart? Geen probleem, geef dit aan in uw aanvraag en wij regelen dit voor u. Bel of mail ons, wij helpen u graag.

KunstgrasVO Offerte op maat