Interactieve games in het onderwijs

Interactieve games zijn nu ook toegankelijk voor het onderwijs. De games worden gespeeld op een door ons geleverde tablet of op een eigen tablet of smartphone. De groep wordt in groepjes van 5 – 7 deelnemers verdeelt. Elk groepje speelt de interactieve game op een eigen tablet. Er zijn veel verschillende games die wij voor u op maat kunnen maken zodat u deze met uw school kunt gebruiken. Deze Interactieve games zijn ideaal voor introductieweken, projectweken of workshopdagen.

Onboarding game

Tijdens de onboarding game van UP Events wordt kennisoverdracht in een nieuw jasje gestoken. We gebruiken spelelementen om deelnemers op een leuke manier kennis te laten maken met hun toekomstige werkomgeving of school. Op een interactieve en speelse manier kennis maken met een nieuwe organisatie zorgt ervoor dat de inhoud makkelijker op te nemen is. Lees er hier alles over.

Wat bereik je met deze game?

Deze interactieve games zijn op verschillende manieren in te zetten. Als klas/groep kun je op een informele en ludieke manier kennis met elkaar en de omgeving maken. Groepen zullen moeten samenwerken om een zo hoog mogelijke score te halen. Door de vele mogelijkheden kunnen er ook gekke opdrachten worden toegevoegd waardoor de ban snel gebroken is.
– Maak huidige en toekomstige studenten enthousiast met games
– Motiveer studenten fysiek actief te zijn en te leren op hetzelfde moment
– Observeer de “real time” resultaten van leerlingen op vooruitgang en kennis
– Maken en voer ( campus ) tours of oriëntatielopen uit als een game of wedstrijd
– Breng de studenten in beweging op speelse manier

Wat voor games kunnen er worden gemaakt?

We kunnen een oneindige variatie aan interactieve games voor u maken. Denk hierbij aan: quiz games, navigatie games, strategie game, mysterie en hint games en speurtochten.
Voorbeeld vragen:
– Wat is de oorsprong van de naam van de school? (open vraag)
– Hoeveel leerkrachten verzorgen de Aardrijkskunde lessen?
– Welke leerkracht zie je in zijn jongere jaren afgebeeld op deze foto? (meerkeuze, foto van leerkracht)
– Maak een foto waarop de gehele groep de volgende situatie uitbeeld: De 3 seconden voordat een meteoriet op de aarde knalt! Bots? De aarde raakt?
– Hoeveel computers zijn er aanwezig in het computerlokaal?

Prijs: vanaf €12,50 per leerling incl. btw

KunstgrasVO Offerte op maat

wat dacht je van

Wat is ervoor nodig?

Om deze interactieve games te spelen heb je een tablet of smartphone nodig. Deze worden door ons verzorgd als wij het gehele event voor u verzorgen. Het is ook mogelijk een zogenaamde “Do it Yourself” game te spelen, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de tablets of smartphones.

Hoe zit het met de locatie?

De Interactieve games zijn op elke locatie in Nederland en België te maken en spelen. Wij maken elke game voor u op maat en kunnen desgewenst vragen of opdrachten op specifieke locaties toevoegen.