School projecten Lipdub maken

De nieuwe rage van dit moment is wel het maken van een lipdub voor school of BSO, maar wat is een lipdub nu eigenlijk? Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je met jouw groep een zelf gekozen nummer nasynchroniseert. Een lipdub kan gemaakt worden met een klas of een hele school.
Als groep beginnen jullie met het kiezen van het nummer, waarna er aan de slag wordt gegaan met het script en het creatieve proces. Wat willen jullie in beeld brengen? Denk hierbij aan b.v. de school, het speelplein of de gymzaal. Hoe gaan jullie dit doen? Van de groep wordt dus wel het een en ander verwacht op het gebied van creativiteit en samenwerking.

Na een aantal repetities, dit wordt vaak in kleinere groepjes gedaan, starten de opnamen. De opnamen worden verzorgd door een professionele cameraman die ook de montage zal doen. Als de lidub is gemonteerd ontvangen jullie deze op een USB- stick.

Voorbereiding

De instructeur neemt vooraf contact met u op om het proces door te spreken.. Hij/ zij zal met u ( bij meerdere groepen) en eventueel de groep ( als het 1 klas is) de voorbespreking doen, zodat jullie aan de slag kunnen met de voorbereiding, denk hierbij aan het verzamelen van de aankleding en inrichting van de locatie.

Opnemen tot 3 uur
Prijzen: prijs per lipdub voor 1 klas, 300 minuten € 595,-

Specificaties tot 150 deelnemers:
Opnemen tot 4 uur
Prijzen: prijs per lipdub tot 5 klassen, 420 minuten € 795,-

KunstgrasVO Offerte op maat