Workshopdag organiseren

Staat u op het punt om een Workshopdag te organiseren? UP Events heeft een groot aanbod van workshops op cultureel gebied, denk hierbij aan Muziek: Be a DJ, Beatboxen en Musical. Dans: Ballet, Bollywood en Dansexpressie. Creatief: Banieren maken, Batik maken en Beeldhouwen. Theater: Drama, Toneelregisseur en Circus. Aan de hand van het aantal workshops dat u wilt inplannen of het budget dat u heeft kunnen wij u een voorstel doen. U kunt natuurlijk ook geheel zelf uw Workshopdag samenstellen. Een andere mogelijkheid is onze school projecten, Bewegen als een Aap, Circus project, Gumboots dans, Harlem Shake, Hip Hop project, Lipdub maken en We’ve Got talent. Alle schoolprojecten of workshopdagen kunnen worden afgesloten met een voorstelling aan het einde van het traject. Mocht u binnen uw school een thema week hebben kunnen wij dit in de Workshopdag laten terug komen. Denk hierbij aan een landen of techniek thema.

UP Events is acceptant van de CJP Cultuurkaart.

De Cultuurdag moet vooral een leuke dag voor de leerlingen worden waarin ze kennis maken met nieuwe activiteiten waar ze hun talenten kunnen ontdekken. Het mooie van een samenwerking met UP Events is dat u er weinig aan hoeft te organiseren.

Wilt u betalen met CJP / Cultuurkaart? Geen probleem, geef dit aan in uw aanvraag en wij regelen dit voor u. Bel of mail ons, wij helpen u graag.