Workshopdagen

Workshopdagen

Bent u op zoek naar invulling voor uw Workshopdagen? Hier vindt u een groot aanbod aan verschillende workshops en schoolprojecten. Alle workshops worden verzorgt door vakbekwame docenten. Wij bieden workshops zoals Creatief teamwork, Leer bewerkenLight GraffitiPercussie, Flamenco dansen, Zumba, Panna en De Lama’s. Kijk snel bij ons aanbod voor een compleet overzicht. Daarnaast bieden wij ook diverse schoolprojecten die kunnen bestaan uit diverse workshops zoals het Hip Hop project waar de workshop Graffiti, Rap, Beatboxen en Breakdance in terug komen. Het leukste is de leerlingen zelf een keuze voor een workshop te laten maken. Alle workshops kunnen worden afgesloten met een voorstelling of een tentoonstelling. Alle workshops worden gegeven door professionele docenten met passie voor hun vakgebied.
Het is mogelijk een eigen thema in de Workshopdagen terug te laten komen.

Workshopdagen en talenten

De Workshopdagen moeten vooral een leuke dag voor de leerlingen worden waarin ze kennis maken met nieuwe activiteiten waar ze hun talenten kunnen ontdekken. Het mooie van een samenwerking met UP Events is dat u er weinig aan hoeft te organiseren.

Workshopdag betalen met de Cultuurkaart

Wilt u betalen met CJP / Cultuurkaart? Geen probleem, geef dit aan in uw aanvraag en wij regelen dit voor u. Bel of mail ons, wij helpen u graag.

KunstgrasVO Offerte op maat

*

*

*

*

*